Home -  Baza wiedzy -  Nasze rozwiązania -  Przewóz żywności i leków

Przewóz żywności i leków

Przewożenie towarów, które wymagają odpowiedniej temperatury na czas transportu, wymaga dużej dozy odpowiedzialności ze strony dostawców. Produkty spożywcze (mrożone owoce i warzywa, mięso, wędliny, nabiał), a także farmaceutyki przewożone w nieodpowiedniej temperaturze ulegną zepsuciu. Czujnik temperatury zamontowany w pojeździe transportowym poinformuje kierowcę oraz zarządcę floty w przypadku znacznego spadku lub wzrostu temperatury w przestrzeni ładunkowej pojazdu. Temperaturę można sprawdzać na żywo w każdym miejscu i z każdego urządzenia 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Zakres temperatur objętych pomiarem to: od -55° C do 125° C.

Lokalizator GPS IKOL daje Ci możliwość:

  • kontroli temperatury w pojeździe transportującym artykuły spożywcze lub medyczne,
  • otrzymania informacji na temat spadku lub wzrostu temperatury w przestrzeni ładunkowej,
  • generowania raportów uwzględniających temperaturę w przestrzeni ładunkowej.

Poproś o ofertę

Zainteresowała Cię oferta?

Testuj za darmo!

Załóż konto

Inne rozwiązania IKOL